نقد سیاست های فرهنگی دولت؛ از حرف تا عمل ۳ وزیر کابینه/بودجهای که آمریکا برای مقابله فرهنگی با ایران اختصاص داد
1 min read
به گزارش خبرنگاری پایگاه خبری اقتصاد هنر نیوز ، در گفتگو با محسن پرویز کارشناس فرهنگی و معاون فرهنگی وزارت ارشاد در دولت نهم و سیدعباس حسینینیک رئیس انجمن ناشران دانشگاهی ، دولت روحانی پس از ۸ سال حالا در پایان راه در بهترین زمان برای قرار گرفتن در کفه ترازوی نقد است. ارزیابی عملکرد دولت در ۸ سال گذشته میتواند راهنمای راه برای دولت آینده باشد.
دولت یازدهم و با سکانداری علیجنتی بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با این شعار تلاطمهای بسیاری در حوزه فرهنگ ایجاد کرد، هر سخن و اقدام جنتی موجی از جریانات را به راه میانداخت که موجب میشد تا کشتی فرهنگ از مسیر اصلی خود دور شود.
سیدرضا صالحی امیری پس از استعفای علی جنتی در ۱۱ آبان ۱۳۹۵ به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت. صالحیامیری تا پایان دولت یازدهم دولت را همراهی کرد و پس از وی، سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزارت ارشاد در دولت یازدهم سکان وزارتخانه را در دست گرفت. صالحی اگرچه تلاش کرد که وزارت ارشاد را در آرامش هدایت کند، اما به باور منتقدان کارنامه مدیریتی صالحی نیز قابل نقد جدی است. چرا که تلاش برای حفظ وضع موجود در سیاست آقای صالحی راه را بر تغییرات بنیادین بسته است.
پرویزگفت : برخی شعارهای دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه فرهنگ عوامفریبانه بود. بودجه دولت آمریکا برای مقابله با ایران از کل بودجه وزرات فرهنگ بیشتر است.
حسینینیک در اظهارات خود گفت : اگر وزرات فرهتک و ارشاد اسلامی به عنوان دستگاه رسمی فرهنگ کشور هیج برنامه بودجه و اقدامی در حوزه اندیشهورزی و نظریهپردازی در حوزه فرهنگ انحام ندهد، نباید توقع داشته باشیم که تغییراتی در حوزه فرهنگ رخ دهد.
منبع : تسنیم