آذر 11, 1402

پایگاه خبری اقتصاد هنر

گذری به هنر ایران با رویکرد اقتصادی

۱ میلیارد و ۵۷۷ میلیون تومان مجموع فروش نهمین مزایده آنلاین آرتیبیشن شد

1 min read

پایگاه خبری اقتصاد هنر نیوز  : علی‌عسگری مدیر نهمین دوره مزایده آنلاین گالری آرتیبیشن درباره آثار این دوره از مزایده آرتیبیشن گفت: ۳۳ اثر از هنرمندان مدرن و معاصر پیشکسوت و هنرمندان جوان و پیشرو در این دوره از مزایده حضور داشتند. در واقع هدف از برگزاری این مزایده‌ها بیشتر اقتصادی است و برای مجموعه‌داران و خریدان هنر جذابیت زیادی دارند.

نهمین دوره مزایده آنلاین آرتیبیشن ۱۲ و ۱۳ شهریور ماه برگزار شد و در مجموع مبلغ ۱ میلیارد و ۵۷۷ میلیون تومان به فروش رسید و ۲۴ اثر چکش خورد. نمایشگاه بازید از آثار هم از ۵ شهریور ماه در گالری آرتیبیشن برپا بود.

او درباره گران‌ قیمت‌ترین اثر این دوره از مزایده عنوان کرد: اثری از جلال شباهنگی با قیمت ۱۶۵ میلیون تومان به عنوان گران‌ترین اثر این دوره چکش خورد و در رتبه دوم اثر برنز پرویز تناولی با قیمت ۱۵۵ میلیون تومان فروخته شد.

منبع : ویکی سینما

About The Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.